MELITA BEVEREN

MELITA BEVEREN Melita Beveren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 157 beoordelingen
5 dec 2019 om 20:09 Zeer lekker en ook snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.
4 dec 2019 om 22:54 Het eten is echt slecht, geen waarde voor het geld dat je betaald. Enkel vet in de kapsalon de frieten zwemmen erin en vallen gewoon uit elkaar schandalig! Ik heb er foto's van genomen, het is nu al de 3de keer en nog veel meer klachten echt erg!
3 dec 2019 om 10:25 10 voor bestelt, om kwart na al aan het eten :)
1 dec 2019 om 21:54 Het eten was lekker maar was lauw niet meer warm genoeg Wij hebben besteld om 17u25 en gegeten om 19u veel te lang moeten wachten
1 dec 2019 om 19:56 Meer dan 2 uur gewacht, nat broodje, niet tevreden
24 nov 2019 om 9:11 Weer lang moeten wachten maar wel heel lekker
23 nov 2019 om 1:17 Pizza was perfect...
18 nov 2019 om 21:28 Eten ca va nog , maar veel te laat , wel 2u na bestelling ! bestelling maar na meer dan 2u wachten , was niet volgens wachttijd ! Vrienden waren al weg
18 nov 2019 om 19:19 Vreselijk veel te laat.Sinds om 17u15 bestel ik 2 spaghetti.Ze antwoordt ca 49 min dan bestellen levering. Er was om 19u15 ontvangt.Plus zijn er 2 verschil pasta penne en spaghetti ontvangt die ik heb niet bestellen.Lijk me dat chaos organisatie. spijtig!
18 nov 2019 om 0:06 Weeral eens lekker gegeten met de collega's. Bezorging 20min sneller dan aangegeven op de website Bezorger was maar een triestig figuur (zal een drukke avond hebben gehad ?)
16 nov 2019 om 20:19 Meer dan 2uur aan het wachten ondertussen. Nog steeds geen bestelling ontvangen. Zeer onprofessioneel. Al gebeld naar Melita en ze zijn er zogezegd mee bezig. Geen pro-actieve communicatie, niks, nada. Schrap ze aub van jullie platform.
16 nov 2019 om 20:05 eten is heel lekker, bezorgen kon iets vlugger, door drukte werd eten 30 minuten later geleverd dan was afgesproken.