MELITA BEVEREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 680 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Melita Beveren. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 20:33 Na 2 uur koude pizza ontvangen voor 19 euro die ik helaas op voorhand betaald heb. Schandalig!
18 nov 2022 om 19:26 Pizza was helaas koud. Wel lekker
13 nov 2022 om 21:02 Top
13 nov 2022 om 19:32 2u geleden eten besteld nog altijd niks geleverd. Hebben gebeld maar aan telefoon zijn ze niet vriendelijk. En weet niet wanneer het geleverd wordt
12 nov 2022 om 19:55 Het eten is lekker, maar meer dan 2 uur moeten wachten op de levering. 4x proberen bellen, maar telkens Voicemail. Onaanvaardbaar.
7 nov 2022 om 23:34 Goede service zoals altijd
6 nov 2022 om 19:41 Eten was koud. Verkeerde saus. Vlees was nog rauw....
6 nov 2022 om 0:05 45 min te laat . Maar wel zaaaaaaalig colatje erbij . Toppie
1 nov 2022 om 9:07 Bezorgtijd was wat langer dan aangegeven, maar zoals altijd vriendelijke bezorging en heel lekker eten!
31 okt 2022 om 8:24 als jullie app zegt dat het eten er om een bepaalde tijd er zou zijn maar dat dit dan 1 uur later er maar is kan ik moeilijk vatten. Zeg dan liever ongeveer de juiste levertijd dan kan dit plaatsen. Maar het eten was top!
28 okt 2022 om 20:20 Meer dan 2 u moeten wachten zal ook de laatste keer geweest zijn dat ik daar bestel
23 okt 2022 om 21:49 Hadden aangeduid dat we het eten rond 17u45 wouden geleverd hebben. De reservatie deden we al een uur op voorhand. Uiteindelijk kregen we het een half uur later.